گروه های اصلی
تمامی آلرژی ها زمانی بروز می کنند که سیستم ایمنی به اشتباه یک ماده بی ضرر را به عنوان یک مهاجم خطرناک قلمداد می کند، سپس این سیستم آنتی بادی هایی را تولید می کند که همواره برای مقابله با این ماده آلرژی زای خاص آماده هستند. قرار گرفتن مجدد در معرض این ماده آلرژی زا سبب می شود که این آنتی بادی ها برخی از مواد شیمیایی سیستم ایمنی نظیر هیستامین، که منجر به بروز علایم آلرژی می شود، را ترشح کنند.
شدت آلرژی ها در افراد مختلف متفاوت است و می توانند از تحریک جزئی تا شوک آنافیلاکسی (یک وضعیت اورژانسی تهدید کننده بالقوه) متغییر باشد. اگر چه اکثر آلرژی ها را نمی توان کاملا درمان نمود، لیکن برخی از درمان ها می توانند به تسکین علایم حاصل از آنها کمک کنند.
علایم به نوع آلرژی خاص بستگی دارند و می توانند بخش هایی از بدن نظیر مجاری هوا، سینوس ها و مجاری بینی، پوست و نیز سیستم گوارشی را در بر گیرند. دامنه واکنش ها می توانند در محدوده خفیف تا شدید متغییر باشند. در برخی از موارد حاد، آلرژی ها می توانند منجر به بروز یک واکنش بسیار جدی و خطرناک در بدن شوند که آنافیلاکسی (anaphylaxis) نامیده می شود.
تب یونجه (آلرژی فصلی)، که رینیت آلرژیک نیز نامیده می شود می تواند منجر به بروز علایم زیر شود:
درماتیت اتوپیک (Atopic dermatitis)، بیماری پوستی آلرژیک که اگزما نیز نامیده می شود و می تواند منجر به بروز علایم زیر شود:
حساسیت به مواد غذایی می تواند منجر به بروز موارد زیر شود:
آلرژی به نیش حشرات می تواند منجر به بروز علایم زیر شود:
آلرژی به داروها نیز می تواند منجر به بروز علایم زیر شود:
برخی از گونه های آلرژی، از جمله آلرژی به مواد غذایی و نیش حشرات و آلرژی های دارویی به نحو بالقوه ای می توانند منجر به بروز واکنش شدیدی شوند که با عنوان آنافیلاکسی شناخته شده است. این واکنش که در واقع یک موقعیت اورژانسی بسیار خطرناک و تهدید کننده محسوب می شود و می تواند منجر به بروز شوک و مرگ شود. علایم و نشانه های آنافیلاکسی شامل موارد زیر می باشند:
محرک ها شایع بروز آلرژی شامل موارد زیر می باشند:
این مقاله را هم بخوانید: آلرژن های خطرناک
داشتن شرایط زیر می تواند منجر به افزایش احتمال ابتلا به آلرژی شود:
ابتلا به آلرژی منجر به افزایش احتمال بروز سایر مشکلات پزشکی نظیر موارد زیر می شود:
1 Bronchopulmonary aspergillosis