روغن هسته انگور
انتخاب اندازه یا وزن :
وزن (گرم):
ارزش تغذیه ای در   [100]   گرم :
روغن هسته انگور
%DV*
انرژی 884 KCal 44%
کربوهیدرات 0 gr 0%
چربی 100 gr 153.8%
کلسترول 0 mg 0%
پروتئین 0 gr 0%
فیبر خوراکی 0 gr 0%
سدیم 0 mg 0%
پتاسیم 0 mg 0%
آهن 0 mg 0%
کلسیم 0 mg 0%
منیزیم 0 mg 0%
ویتامین A 0 IU 0%
ویتامین C 0 mg 0%
ویتامین B6 0 mg 0%
فولات 0 µg 0%
ویتامین B12 0 µg 0%

*Daily Value: نیاز روزانه، درصد نیاز روزانه بر اساس رژیم غذایی 2000 Kcal و برای افراد بزرگسال، تنظیم گردیده. مقادیر واقعی ممکن است، بسته به نیازهای افراد (بخصوص در زنان باردار و یا شیرده)، متفاوت باشد.

روغن هسته انگور

هسته انگور یکی از مواد خوراکی می باشد که در این روزها بسیار باب شده است. سبک و طعم شیرینی دارد، از ارزش دارویی بالایی برخوردار است. این روغن که در کشورهای مختلف تولید می شود، غنی از فلاوونوئیدز، بتاکاروتن، ویتامین E , C است. این روغن به دلیل قیمت بالا، نتوانسته جایگاهی بین مردم ایران داشته باشد اما بسیاری از افراد معتقدند که خواص فراوان آن به قیمت بالایش می چربد و به دلیل همین خواص است که باید آن را در سبد غذایی خانواده گنجاند.

بررسی های متعددی نشان داده اند که این روغن از گسترش سلولهای سرطانی در ریه، روده، پروستات و معده جلوگیری می کند. همچنین ترکیب موجود در آن از آسیب رسیدن به مویرگها جلوگیری می کند.

روغن هسته انگور از زمان های قدیم به دلیل خاصیت دارویی اهمیت زیادی داشته است بررسی های جدید نیز نشان می دهد که روغن هسته انگور در تنظیم قند خون و پیشگیری از سرطان و بیماری های قلبی مؤثر است.

آنچه در این مقاله می خوانید:
فواید
  • از بیماری های قلبی – عروقی پیشگیری می کند.
  • تقویت کننده ریشه مو است و با شوره سر مقابله می کند.
  • مصرف روغن برای رفع سیاهی دور چشم نیز مفید است.
  • آنتی اکسیدان قوی آن، مانع از آسیب رادیکالهای آزاد می شود.
  • روغن هسته انگور، برای مو، پوست و سلامت بدن مفید است.
  • ترکیب موجود در آن از آسیب رسیدن به مویرگها جلوگیری می کند.
  • رگها و مویرگهای شکسته یا آسیب دیده را بازسازی و تقویت می کند.
  • سرشار از آنتی اکسیدان است که در نتیجه روند پیری را کاهش می هد.
  • خواص ضد التهابی دارد که درد و ورم بر اثر آرتریت را تسکین می هد.
  • ورم پس از عمل جراحی را کاهش می هد زیرا خاصیت ضد التهابی دارد.
  • خاصیت آنتی اکسیدانی آن با رادیکالهای آزاد موجود در بدن مقابله می کند.
  • مصرف این روغن جریان خون و انعطاف پذیری مفاصل را بهبود می بخشد.
  • این روغن می تواند به عنوان منقبض کننده و تقویت کننده پوست مورد استفاده قرار گیرد.
  • مالیدن چند قطره روغن هسته انگور چین و چروک، افتادگی و ترکهای روی پوست را کاهش می دهد.
  • روغن هسته انگور کلسترول مضر (LDL) خون را کاهش داده و کلسترول مفید (HDL) خون را افزایش می دهد.
  • به عنوان مرطوب کننده به ویژه برای پوست های حساس مفید است و هیچ نوع واکنش حساسیت زایی ایجاد نمی کند.
  • اسید لینولئیک موجود در روغن هسته انگور، برای بازسازی پوست لازم است و تأثیر نرم کنندگی روی پوست دارد.
  • با جلوگیری از ترشح هیستامین در سیستم ایمنی بدن هنگام واکنش آلرژی زا، علائم مربوط به آلرژی و آسم را کاهش می دهد.
  • از آنجا که روغن هسته انگور حاوی آنتی اکسیدان و اسید چرب اولئیک است، می توان آن را برای سرخ کردن هم استفاده کرد، حتی اگر روی بسته بندی آن عبارت، مخصوص سرخ کردن، درج نشده باشد و البته بهتر است برای بهره مندی کامل از تمام خواص این روغن، آن را حرارت نداده مصرف کرد.
  • توصیه می شود هنگام مصرف انگورهای هسته دار، حتماً هسته انگور را بخورید تا از خواص بی نظیر روغن موجود در این هسته بهره مند شوید. این روغن که با جویدن هسته انگور و انار دریافت می شود. کاملاً تازه بوده و ترکیب آنتی اکسیدانی و فنولی آنها کاملاً به بدن می رسد. وقتی که روغن ها کمی می مانند، شروع به اکسیده شدن می کنند و کمی خواص و ویتامین های خود را از دست می دهند. ضمن اینکه با جویدن هسته انگور همراه میوه، مقداری فیبر هم به بدن می رسد و این فیبر غذایی می تواند عاملی برای پیشگیری از ابتلا به یبوست، بیماری های قلبی – عروقی و غیرفعال کردن رادیکالهای آزاد در بدن هم باشد.