گروه    "سبزیجات، گیاهان و ادویه جات"
پودر سیر
انتخاب اندازه یا وزن :
وزن (گرم):
ارزش تغذیه ای در   [100]   گرم :
پودر سیر
%DV*
انرژی 331 KCal 17%
کربوهیدرات 72.73 gr 24.2%
چربی 0.73 gr 1.1%
کلسترول 0 mg 0%
پروتئین 16.55 gr 33.1%
فیبر خوراکی 9 gr 36%
سدیم 60 mg 2.5%
پتاسیم 1193 mg 34.1%
آهن 5.65 mg 31.4%
کلسیم 79 mg 7.9%
منیزیم 77 mg 19.3%
ویتامین A 0 IU 0%
ویتامین D 0 µg 0%
ویتامین C 1.2 mg 2%
ویتامین B6 1.65 mg 82.5%
فولات 47 µg 11.8%
ویتامین B12 0 µg 0%

*Daily Value: نیاز روزانه، درصد نیاز روزانه بر اساس رژیم غذایی 2000 Kcal و برای افراد بزرگسال، تنظیم گردیده. مقادیر واقعی ممکن است، بسته به نیازهای افراد (بخصوص در زنان باردار و یا شیرده)، متفاوت باشد.

پودر سیر

سیر یکی از گیاهان دارویی پرخاصیت است که می تواند به کاهش و تنظیم فشار خون، کاهش غلظت خون، کاهش کلسترول خون و تقویت کبد کمک کند.

سیر حاوی ویتامین های A , B , C است و به هضم غذا کمک می کند. بیشتر این خواص در سیر تازه و بودار پیدا می شود و پودر کردن سیر تا حد زیادی خواصش را هم از بین می برد.

برای تهیه پودر سیر و استفاده از خاصیت های آن باید سیر را با پوسته رویی آن خشک کنید و درست پیش از مصرف، مقداری از سیر خشک شده را آسیاب و در مراحل پایانی پخت به غذا اضافه کنید.