به
انتخاب اندازه یا وزن :
وزن (گرم):
ارزش تغذیه ای در   [100]   گرم :
به
%DV*
انرژی 57 KCal 3%
کربوهیدرات 15.3 gr 5.1%
چربی 0.1 gr 0.2%
کلسترول 0 mg 0%
پروتئین 0.4 gr 0.8%
فیبر خوراکی 1.9 gr 7.6%
سدیم 4 mg 0.2%
پتاسیم 197 mg 5.6%
آهن 0.7 mg 3.9%
کلسیم 11 mg 1.1%
منیزیم 8 mg 2%
ویتامین A 40 IU 0.8%
ویتامین C 15 mg 25%
ویتامین B6 0.04 mg 2%
فولات 3 µg 0.8%
ویتامین B12 0 µg 0%

*Daily Value: نیاز روزانه، درصد نیاز روزانه بر اساس رژیم غذایی 2000 Kcal و برای افراد بزرگسال، تنظیم گردیده. مقادیر واقعی ممکن است، بسته به نیازهای افراد (بخصوص در زنان باردار و یا شیرده)، متفاوت باشد.

به

میوه به دارای گوشت خشک و کرکی است که طعمی ترش و تقریباً گس دارد. با این حال وقتی به پخته می شود بو و طعمی بسیار خوش دارد.

درخت به درختی است از تیره گل سرخیان، جزء دسته سیب ها که پشت برگهایش کرک دار است درخت به در خاکهای خشک و خیلی آهکی خوب نمی روید و نیازمند به خاک ژرف است. به سرشار از ویتامین های A , B , C و املاح آهکی و تانن است. به دارای پروتئید، گلوسید، لیپید و آب است و صد گرم آن تولید 112 کالری انرژی می کند. به رسیده دارای طبیعتی معتدل است در حالیکه دانه آن یا همان به دانه طبیعتی سرد و تر دارد.

آنچه در این مقاله می خوانید:
فواید
  • نرم کننده سینه
  • تحریک کننده اشتها
  • مفید برای زخم معده
  • از بین برنده بوی بد دهان
  • تقویت کننده قلب، کبد، معده
  • اثرات مثبت بر فکر و ذهن
  • احیای روحیه و خوشحال بودن
  • ادرار آور و کمک به هضم غذا
  • کمک به پایین آوردن کلسترول خون
  • ضد سرطان به دلیل آنتی اکسیدان بالا
  • از بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردردها
  • مفید برای کاهش وزن (به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر)
  • کمک به پایین آوردن فشار خون (به خاطر دارا بودن پتاسیم)
  • کاهش خطرات بیماری های قلبی (به خاطر دارا بودن ویتامین C)
  • جلوگیری از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته، به این طریق که چند قارچ به تازه را روی محل درد قرار دهید.

خواص آب به

  • جلوی خونریزی را می گیرد.
  • سردرد را برطرف می کند.
  • برای برطرف کردن تشنگی مفید است.
  • مفید برای درمان بیماری قلب و عروق، بیماری های تنفسی، کم خونی و آسم

خواص هسته به (به دانه)

  • ضد تب
  • مفید برای اسهال
  • برای درمان ذات الریه، گلو درد، صدای گرفته و خشن مفید است.
  • لعاب به دانه برای ترمیم زخم ها و سوختگی پوست در اثر آتش بسیار مفید است.