گروه    "سبزیجات، گیاهان و ادویه جات"
دانه گشنیز
انتخاب اندازه یا وزن :
وزن (گرم):
ارزش تغذیه ای در   [100]   گرم :
دانه گشنیز
%DV*
انرژی 298 KCal 15%
کربوهیدرات 54.99 gr 18.3%
چربی 17.77 gr 27.3%
کلسترول 0 mg 0%
پروتئین 12.37 gr 24.7%
فیبر خوراکی 41.9 gr 167.6%
سدیم 35 mg 1.5%
پتاسیم 1267 mg 36.2%
آهن 16.32 mg 90.7%
کلسیم 709 mg 70.9%
منیزیم 330 mg 82.5%
ویتامین A 0 IU 0%
ویتامین D 0 µg 0%
ویتامین C 21 mg 35%
فولات 0 µg 0%
ویتامین B12 0 µg 0%

*Daily Value: نیاز روزانه، درصد نیاز روزانه بر اساس رژیم غذایی 2000 Kcal و برای افراد بزرگسال، تنظیم گردیده. مقادیر واقعی ممکن است، بسته به نیازهای افراد (بخصوص در زنان باردار و یا شیرده)، متفاوت باشد.

دانه گشنیز

  • برای تسکین درد دندان مفید است.
  • تخم گشنیز شیر مادران را زیاد می کند.
  • تخم گشنیز قاعده آور و ادرارآور است.
  • تخم گشنیز برای برطرف کردن تب و سرماخوردگی مفید است.
  • تخم گشنیز نیرو دهنده قلب و نشاط آور است. این تخم خاصیت نیرو دهنده، هضم کننده غذا و بادشکن دارد.
  • خوردن تخم گشنیز معده را تقویت می کند و به همراه غذا به هضم آن کمک می کند. معده و روده را ضد عفونی می کند و کرم کش است.
  • جوشانده گشنیز یا خوردن تخم گشنیز بوداده، اسهال خونی و بیماری های عفونی روده مثل تب تیفوئید را بهبود می بخشد. چون شدیداً میکروب کش است.