گروه    "سبزیجات، گیاهان و ادویه جات"
پاپریکا
انتخاب اندازه یا وزن :
وزن (گرم):
ارزش تغذیه ای در   [100]   گرم :
پاپریکا
%DV*
انرژی 282 KCal 14%
کربوهیدرات 53.99 gr 18%
چربی 12.89 gr 19.8%
کلسترول 0 mg 0%
پروتئین 14.14 gr 28.3%
فیبر خوراکی 34.9 gr 139.6%
سدیم 68 mg 2.8%
پتاسیم 2280 mg 65.1%
آهن 21.14 mg 117.4%
کلسیم 229 mg 22.9%
منیزیم 178 mg 44.5%
ویتامین A 49254 IU 985.1%
ویتامین D 0 µg 0%
ویتامین C 0.9 mg 1.5%
ویتامین B6 2.14 mg 107%
فولات 49 µg 12.3%
ویتامین B12 0 µg 0%

*Daily Value: نیاز روزانه، درصد نیاز روزانه بر اساس رژیم غذایی 2000 Kcal و برای افراد بزرگسال، تنظیم گردیده. مقادیر واقعی ممکن است، بسته به نیازهای افراد (بخصوص در زنان باردار و یا شیرده)، متفاوت باشد.

پاپریکا

پاپریکا نوعی ادویه است که از آسیاب فلفل خشک شده تهیه می شود. در بسیاری از زبانهای اروپایی پاپریکا به خود کلمه فلفل (دلمه) اشاره می کند. این ادویه برای افزایش رنگ، طعم و عطر در بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار می گیرد.

از گیاه پاپریکا می توانید در تهیه سالاد و انواع غذاها استفاده کنید. این گیاه مفید دارای کلروفیل، ویتامین D و ویتامین K می باشد که ویتامین K یکی از بهترین داروها برای رفع خونریزی و انعقاد است.

پاپریکا تحریک کننده ترشحات معده ای بوده و سوء هاضمه را به خوبی از بین می برد. از سبزی پاپریکا به شکل خام در تهیه سالاد نیز استفاده می شود.

این ادویه عطر و طعم خاصی دارد. به هیچ عنوان تندی ندارد و می توانید به میزان زیادی از آن  در غذاها استفاده کنید که باعث قرمز شدن رنگ غذاها هم می شود.

فلفل پاپریکا شامل مقدار فراوانی بتاکاروتن هست، این فلفل خواص ضد عفونی کننده نیز دارد. کپساسین موجود در فلفل، به ویژه در فلفل معمولی، ترکیب شیمیایی دارد که موجب تحریک سیستم ایمنی شده و به این سیستم در حمله به عوامل عفونی کمک می کند.