روغن سویا
انتخاب اندازه یا وزن :
وزن (گرم):
ارزش تغذیه ای در   [100]   گرم :
روغن سویا - قسمتی هیدروژنه شده
%DV*
انرژی 884 KCal 44%
کربوهیدرات 0 gr 0%
چربی 100 gr 153.8%
کلسترول 0 mg 0%
پروتئین 0 gr 0%
فیبر خوراکی 0 gr 0%
سدیم 0 mg 0%
پتاسیم 0 mg 0%
آهن 0 mg 0%
کلسیم 0 mg 0%
منیزیم 0 mg 0%
ویتامین A 0 IU 0%
ویتامین D 0 µg 0%
ویتامین C 0 mg 0%
ویتامین B6 0 mg 0%
فولات 0 µg 0%
ویتامین B12 0 µg 0%

*Daily Value: نیاز روزانه، درصد نیاز روزانه بر اساس رژیم غذایی 2000 Kcal و برای افراد بزرگسال، تنظیم گردیده. مقادیر واقعی ممکن است، بسته به نیازهای افراد (بخصوص در زنان باردار و یا شیرده)، متفاوت باشد.

روغن سویا

روغن سویا، روغن گیاهی است که از سویا گرفته می شود و کاربرد خوارکی دارد. رنگ آن شفاف به رنگ نارنجی و قهوه ای است.

روغن سویا دارای اسیدهای چرب غیر اشباع و آنتی اکسیدان طبیعی توکوفرول است که برای سلامتی مفیدهستند.

این روغن دارای 5.2 درصد فسفاتید است که در مرحله دگاهینگ با آب، گام از روغن جدا می شود که منبع خوبی از لسیتین می باشد. روغن سویا برای مصارف خانگی و در صنعت برای تولید محصولات سرخ شده مورد استفاده قرار می گیرد. روغن سویای خام یکی از مهمترین روغن های نباتی می باشد که به دلیل کیفیت خوب روغن و فرآورده پروتئین حاصل از روغن کشی اهمیت آن چندین برابر شده است. مهمترین ماده غیر صابونی روغن سویا توکوفرول می باشد. توکوفرول آنتی اکسیدانهای روغنی می باشد. در بین توکوفرول ها آلفا توکوفرول ها فعالیت ویتامین E را داشته و به عنوان آنتی اکسیدان می باشد.

آنچه در این مقاله می خوانید:
چربی

معمولاً روغن های مایع گیاهی دارای تری گلیسرید و اسیدهای چرب غیر اشباع بسیار بالا هستند. ترکیب اسیدهای چرب موجود در روغن سویا به این صورت است که اسیدها، چرب اشباع شامل:

7 – 14 درصد پالمیتیک،3 – 6  درصد استئاریک اسید

و اسیدهای چرب غیر اشباع شامل:

18 – 26 اسید اولئیک،50 – 57  درصد لینولئیک اسید،6 – 9   درصد اسید لینولنیک و فاقد اسید آراشیدونیک می باشد.

فواید
  • کاهش روند پوکی استخوان در افراد مبتلا به پوکی استخوان
  • کاهش میزان خستگی و استرس زنان باردار.برای این منظور کافی است با مقدار کمی از این روغن بدن زنان باردار به ویژه سر آنها را ماساژ دهید.