گروه    "سبزیجات، گیاهان و ادویه جات"
هل
انتخاب اندازه یا وزن :
وزن (گرم):
ارزش تغذیه ای در   [100]   گرم :
هل
%DV*
انرژی 311 KCal 16%
کربوهیدرات 68.47 gr 22.8%
چربی 6.7 gr 10.3%
کلسترول 0 mg 0%
پروتئین 10.76 gr 21.5%
فیبر خوراکی 28 gr 112%
سدیم 18 mg 0.8%
پتاسیم 1119 mg 32%
آهن 13.97 mg 77.6%
کلسیم 383 mg 38.3%
منیزیم 229 mg 57.3%
ویتامین A 0 IU 0%
ویتامین D 0 µg 0%
ویتامین C 21 mg 35%
ویتامین B6 0.23 mg 11.5%
ویتامین B12 0 µg 0%

*Daily Value: نیاز روزانه، درصد نیاز روزانه بر اساس رژیم غذایی 2000 Kcal و برای افراد بزرگسال، تنظیم گردیده. مقادیر واقعی ممکن است، بسته به نیازهای افراد (بخصوص در زنان باردار و یا شیرده)، متفاوت باشد.

هل

هل، میوه ای کوچک به اندازه بند انگشت با پوست تیره و دانه های خوشبو است. هل، میوه گیاهی از تیره زنجبیل هاست و انواع مختلفی شامل هل سیاه، هل سفید و هل سبز دارد که نوع سبز آن عطر تندتری دارد.

هل یکی از چاشنی های معطر مورد استفاده در بعضی از غذاها، نانها، شیرینی ها و به خصوص مرباهاست. هندی ها و پاکستانی ها بیشترین مصرف کننده های هل در جهان هستند.

آنچه در این مقاله می خوانید:
کالری

هر صد گرم هل حاوی 300 کیلوکالری انرژی می باشد.

موادمعدنی

هل سرشار از سدیم، پتاسیم، کلسیم، مس، منگنز، منیزیوم، فسفر و روی می باشد.

ویتامین

هل غنی از ویتامین هایB2 , B6 , B3 , A  وC می باشد.

فواید

هل ادویه ایده آل با فواید سلامت بسیار است. از محبوب ترین و شناخته شده ترین فواید سلامت این ماده می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • گلو درد
  •  
  • سم زدایی
  • ضد سرطان
  • ویژگی ضد آسم
  • خوشبو کننده نفس
  • بهبود گردش خون
  • بهبود تهوعواستفراغ
  • ویژگی های ضد اسپاسم
  • درمان اختلالات ادراری
  • محافظت در برابر بیماری های دستگاه گوارش
  • ویژگی های ضد التهابی
  • سرطان به ویژه سرطان روده بزرگ یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در جهان است. مطالعات صورت گرفته در این زمینه نشان داده اند که رژیم غذایی حاوی هل نتیجه مثبتی در مقابله با سرطان روده بزرگ دارد.
  • سلامت قلب و عروق
  • مطالعات صورت گرفته در زمینه تأثیر مصرف هل بر سلامت قلب و عروق نشان داده اند این ماده به پایین آوردن ضربان قلب یا کنترل ریتم ضربان قلب کمک می کند و فشار خون بالا را کنترل می کند.
  • کنترل کلسترول
  • ریز مغذی های موجود در هل می توانند با افزایش سطوح چربی در بدن انسان مقابله کنند طی مطالعه ای آنزیم های آنتی اکسیدانی کبدی و قلبی گرفته شده از هل روی موش هایی با رژیم حاوی چربی بالا مورد استفاده قرار گرفت. این آنزیم ها به سطوح کلسترول تأثیر گذار بوده و به کنترل آنها کمک قابل توجهی کردند.
  • ضد افسردگی
  • باور بر این است که هل دارای ویژگی های ضد افسردگی است. روغن عصاره هل یکی از روغن های اصلی مورد استفاده در رایحه درمانی است. این ماده نه تنها برای مقابله با افسردگی بلکه برای درمان انواع مختلف بیماری ها از اختلالات معده تا بیماری های ریوی قابل استفاده است .
  • ویژگی های ضد میکروبی
  • طی مطالعه ای از روغن های فرار استخراج شده از هل برای بررسی این فرضیه استفاه شد که نشان داد این روغنها توانایی مهار رشد و گسترش برخی از میکروبهای خطرناک که دلیل مسمومیت غذایی هستند را دارد.
مضرات
  • کسانی که یبوست دارند کمتر مصرف کنند.
  • کسانی که ورم پروستات دارند کمتر مصرف کنند.
  • مصرف زیاد هل در افرادی که طبیعت گرم دارند مضر است.
  • کسانی که فشار خون یا زخم معده دارند نباید در خوردن آن زیاده روی نمایند.
  • مقدار مصرف زیاد هل برای روده ها مضر است. برای رفع این اشکال آنرا باید با کتیرا مصرف کرد.
  • مصرف زیاد آن هم تپش قلب را افزایش می دهد و هم برای بیماری های ریه و روده مفید نیست.

توجه:

 مقدار مصرف هل باید از یک مثقال بیشتر نشود.