گروه    "سبزیجات، گیاهان و ادویه جات"
ترب کوهی
انتخاب اندازه یا وزن :
وزن (گرم):
ارزش تغذیه ای در   [100]   گرم :
ترب کوهی - آماده شده
%DV*
انرژی 48 KCal 2%
کربوهیدرات 11.29 gr 3.8%
چربی 0.69 gr 1.1%
کلسترول 0 mg 0%
پروتئین 1.18 gr 2.4%
فیبر خوراکی 3.3 gr 13.2%
سدیم 314 mg 13.1%
پتاسیم 246 mg 7%
آهن 0.42 mg 2.3%
کلسیم 56 mg 5.6%
منیزیم 27 mg 6.8%
ویتامین A 2 IU 0%
ویتامین D 0 µg 0%
ویتامین C 24.9 mg 41.5%
ویتامین B6 0.07 mg 3.5%
فولات 57 µg 14.3%
ویتامین B12 0 µg 0%

*Daily Value: نیاز روزانه، درصد نیاز روزانه بر اساس رژیم غذایی 2000 Kcal و برای افراد بزرگسال، تنظیم گردیده. مقادیر واقعی ممکن است، بسته به نیازهای افراد (بخصوص در زنان باردار و یا شیرده)، متفاوت باشد.

ترب کوهی

ریشه ترب کوهی حاوی گلیکوزیدی است که پس از خرد شدن روغن خردل که مزه تند و تیزی دارد آزاد می کند. قند، چربی، اسانس بی رنگ، ویتامین C و یک ماده آنتی بیوتیکی نیز در آن وجود دارد.

ترب کوهی در موارد سرفه، خیز عمومی بدن، خیز ریه ها، آب آوردن انساج، کم خونی دختران جوان، ضعف قوا، روماتیسم مزمن، برخی بیماری های کلیوی، آسم مرطوب، ورم کلیه، سنگ کلیه، آلبومینوری، رفع سرفه مسلولین، نقرس، اگزما، بی اختیاری دفع ادرار، یرقان، عدم ترشح کافی اسید معده به کار می رود.

ترب کوهی که ادرارآور قوی است در کمک به درمان اختلالات کلیوی مؤثر است. ضماد تازه آن به شکل استعمال خارجی جریان خون را تحریک کرده و یک داروی سنتی برای درمان روماتیسم مفصلی و ورم سرمازدگی می باشد.

از شیره برگ آن بصورت مالیدنی روی سوختگی ها و بریدگی های سطحی استفاده می شود.

از طریق مصرف خارجی ریشه آن محرک پوست و تاول زا است. از راه خوراکی با مقادیر کم محرک دستگاه گوارش است و با مقادیر زیاد سبب التهاب مخاط دستگاه گوارش می شود. همچنین از طریق خوراکی برای درمان برونشیت یا به عنوان یک تونیک استفاده می شود. از طریق مصرف خارجی از برش های ریشه برای درمان روماتیسم و دمل ها و کورک ها استفاده می شود. همچنین ضد باکتری ها، قارچها و ویروس هایی عمل می کند که عفونت راههای تنفسی و مجاری ادراری را موجب می شود.