چربی اردک
انتخاب اندازه یا وزن :
وزن (گرم):
ارزش تغذیه ای در   [100]   گرم :
چربی اردک
%DV*
انرژی 882 KCal 44%
کربوهیدرات 0 gr 0%
چربی 99.8 gr 153.5%
کلسترول 100 mg 33.3%
پروتئین 0 gr 0%
فیبر خوراکی 0 gr 0%
سدیم 0 mg 0%
پتاسیم 0 mg 0%
آهن 0 mg 0%
کلسیم 0 mg 0%
منیزیم 0 mg 0%
ویتامین A 0 IU 0%
ویتامین D 4.8 µg 48%
ویتامین C 0 mg 0%
ویتامین B6 0 mg 0%
فولات 0 µg 0%
ویتامین B12 0 µg 0%

*Daily Value: نیاز روزانه، درصد نیاز روزانه بر اساس رژیم غذایی 2000 Kcal و برای افراد بزرگسال، تنظیم گردیده. مقادیر واقعی ممکن است، بسته به نیازهای افراد (بخصوص در زنان باردار و یا شیرده)، متفاوت باشد.

چربی اردک

گوشت اردک چربی و کلسترول نسبتاً بالایی دارد به خصوص اگر با پوست خورده شود. به همین علت در صورت داشتن کلسترول بالا باید مصرف این گوشت را به حداقل مقدار محدود کرد.

13 اونس از گوشت اردک پخته شده بدون پوست حاوی4  گرم و با پوست حاوی8  گرم اسیدهای چرب اشباع می باشد. مصرف این مقدار گوشت حاوی75  میلی گرم کلسترول می باشد که تقریباً25  درصد از کل کلسترول توصیه شده در روز (300 میلی گرم در روز) را شامل می شود.

گوشت اردک حاوی50  درصد اسید چرب غیر اشباع،35.7  درصد اسید چرب اشباع و13.7  درصد اسید چرب غیر اشباع می باشد. نقطه ذوب چربی گوشت اردک14  درجه سانتی گراد می باشد که بسیار پایین تر از دمای بدن است. نقطه ذوب چربی گوشت گاو و مرغ به ترتیب45  و37  درجه ساتی گراد می باشد که در مورد چربی گاو، بسیار بالاتر از دمای بدن است، بنابراین گوشت اردک به راحتی متابولیزه می شود و باعث ایجاد مشکل چاقی نمی شود.