چربی جوجه مرغ
انتخاب اندازه یا وزن :
وزن (گرم):
ارزش تغذیه ای در   [100]   گرم :
چربی جوجه مرغ
%DV*
انرژی 900 KCal 45%
کربوهیدرات 0 gr 0%
چربی 99.8 gr 153.5%
کلسترول 85 mg 28.3%
پروتئین 0 gr 0%
فیبر خوراکی 0 gr 0%
سدیم 0 mg 0%
پتاسیم 0 mg 0%
آهن 0 mg 0%
کلسیم 0 mg 0%
منیزیم 0 mg 0%
ویتامین A 0 IU 0%
ویتامین D 4.8 µg 48%
ویتامین C 0 mg 0%
ویتامین B6 0 mg 0%
فولات 0 µg 0%
ویتامین B12 0 µg 0%

*Daily Value: نیاز روزانه، درصد نیاز روزانه بر اساس رژیم غذایی 2000 Kcal و برای افراد بزرگسال، تنظیم گردیده. مقادیر واقعی ممکن است، بسته به نیازهای افراد (بخصوص در زنان باردار و یا شیرده)، متفاوت باشد.

چربی جوجه مرغ

ارزش غذایی گوشت، با افزایش سن طیور، تغییر می کند. در واقع میزان کلسترول گوشت در این دو حالت، متفاوت است، هر چه سن حیوان کمتر باشد، تجمع جربی در بدن به ویژه اسیدهای چرب اشباع کمتر است و هر چه سن حیوان و به ویژه طیور افزایش یابد، قطعاً میزان چربی بالاتر می رود حتی در قسمتهایی از سینه که در اندازه مساوی ، چربی آن کمتر از ران یا بال است، در مقایسه بر اساس سن دیده شده است که هر چه قدر سن طیور بیشتر باشد، میزان چربی بیشتر می شود.

البته این موضوع به هورمون های تزریقی هم بستگی دارد، برخی مرغ ها به دلیل تزریق هورمون به آنها، چربی بیشتری زیر پوست شان ذخیره می شود اما مرغهایی که به شکل طبیعی در مناطق شمالی کشور رشد می کنند چربی کمتری در مقایسه با مرغهای پرورشی دارند بنابراین در صورت دسترسی به این نوع منابع پروتئینی بهتر است آنها را برای مصرف انتخاب کنید.