گروه    "سبزیجات، گیاهان و ادویه جات"
پودر پیاز
انتخاب اندازه یا وزن :
وزن (گرم):
ارزش تغذیه ای در   [100]   گرم :
پودر پیاز
%DV*
انرژی 341 KCal 17%
کربوهیدرات 79.12 gr 26.4%
چربی 1.04 gr 1.6%
کلسترول 0 mg 0%
پروتئین 10.41 gr 20.8%
فیبر خوراکی 15.2 gr 60.8%
سدیم 73 mg 3%
پتاسیم 985 mg 28.1%
آهن 3.9 mg 21.7%
کلسیم 384 mg 38.4%
منیزیم 113 mg 28.3%
ویتامین A 0 IU 0%
ویتامین D 0 µg 0%
ویتامین C 23.4 mg 39%
ویتامین B6 0.72 mg 36%
فولات 64 µg 16%
ویتامین B12 0 µg 0%

*Daily Value: نیاز روزانه، درصد نیاز روزانه بر اساس رژیم غذایی 2000 Kcal و برای افراد بزرگسال، تنظیم گردیده. مقادیر واقعی ممکن است، بسته به نیازهای افراد (بخصوص در زنان باردار و یا شیرده)، متفاوت باشد.

پودر پیاز

پیازازسبزیجات معروفی است که مصرف آن در قبایل مختلف آسیا از سالها قبل رایج بوده است. بعضی از دانشمندان وطن آن را جنوب غربی آسیا می دانند. پیاز به رنگهایی از قبیل سفید، قرمز، و بنفش دیده می شود و خواص گوناگونی دارد.

پودر پیاز دارای ویتامین هایA , B . C  و املاحی مانند کلسیم، سدیم و پتاسیم است. همچنین پودر پیاز یک آنتی بیوتیک و ضد میکروب طبیعی است و به خوبی می تواند بسیاری از میکروبهای بیماری زا را از بین ببرد. پیاز را داروی سرماخوردگی می دانند چون بسیار خلط آور است و با ایجاد سرفه موجب خروج اخلاط از سینه می شود.

برای قلب و دستگاه گردش خون مفید است و از راه های مختلفی در کاهش بیماری های قلبی مؤثر است. به عنوان یک ماده ضد انعقاد خون به خوبی با لخته شدن خون مقابله می کند. به علاوه قند و کلسترول خون را به نحو قابل توجهی کاهش می دهد و افزایش دهنده میزان ترشح ادرار و خرد کننده سنگ کلیه است.

زیاده روی در مصرف آن ایجاد نفخ و تشنگی می کند.