روغن فندق
انتخاب اندازه یا وزن :
وزن (گرم):
ارزش تغذیه ای در   [100]   گرم :
روغن فندق
%DV*
انرژی 884 KCal 44%
کربوهیدرات 0 gr 0%
چربی 100 gr 153.8%
کلسترول 0 mg 0%
پروتئین 0 gr 0%
فیبر خوراکی 0 gr 0%
سدیم 0 mg 0%
پتاسیم 0 mg 0%
آهن 0 mg 0%
کلسیم 0 mg 0%
منیزیم 0 mg 0%
ویتامین A 0 IU 0%
ویتامین C 0 mg 0%
ویتامین B6 0 mg 0%
فولات 0 µg 0%
ویتامین B12 0 µg 0%

*Daily Value: نیاز روزانه، درصد نیاز روزانه بر اساس رژیم غذایی 2000 Kcal و برای افراد بزرگسال، تنظیم گردیده. مقادیر واقعی ممکن است، بسته به نیازهای افراد (بخصوص در زنان باردار و یا شیرده)، متفاوت باشد.

روغن فندق

روغن فندق، روغنی بسیار عالی است که از فندق پوست کنده و پرس شده تولید می شود.

از 2.5 کیلوگرم فندق، یک لیتر روغن خالص استخراج می کنند. روغن فندق را می توان در رژیم غذایی و یا لوازم آرایشی استفاده کرد.

طعم و عطر مناسب این روغن، استفاده از آنرا به عنوان چاشنی سالاد یا چاشنی برخی از مواد غذایی شیرین در بسیاری از کشورهای دنیا متداول کرده است. روغن فندق به راحتی قابل هضم است و همچنین می تواند به عنوان یک جایگزین برای روغن زیتون مورد استفاده قرار گیرد. اما از آنجا که این روغن نسبتاً گران است. استفاده از آن در مواد غذایی محدود بوده و بیشتر به عنوان روغن زیبایی شناخته شده است.

آنچه در این مقاله می خوانید:
چربی

روغن فندق به طور عمده شامل اسید اولئیک (73 -84  درصد) و اسید لینولئیک (8 - 17 درصد) می باشد. این روغن همچنین دارای اسید چرب (4 - 7 درصد)، و اسید استئاریک (2 - 3 درصد) و اسید لینولئیک (1%  به6%  درصد) می باشد.

روغن فندق سرشار از فیتواسترول (1.2 – 1.4 گرم به ازای هر کیلوگرم روغن)، ویتامینE  (47 - 54 میلی گرم در هر100  گرم )روغن) و آلفا توکوفرول (حدود88  درصد) می باشد. روغن فندق حاوی20  تا50  میلی گرم از اسکوالین در هر100  گرم از روغن و110 – 140  میلی گرم فیتواسترول در هر100  گرم می باشد.

موادمعدنی

این روغن شامل مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم و منیزیوم است.

فواید
  • برای تقویت بینایی مفید است.
  • این روغن تقویت کننده نیروی جنسی است.
  • برای تقویت بدن به ویژه در دوران نقاهت مفید است.
  • مالیدن روغن فندق به محل درد، در درمان سیاتیک مفید است.
  • در درمان سرفه های مزمن و خروج خلط از ریه ها مفید است.
  • ماساژ با این روغن باعث تقویت مغز و افزایش توانایی ذهنی انسان می شود.
  • ویتامین A و C موجود در روغن فندق برای طراوت و شادابی پوست مفید است.
  • مخلوط روغن فندق با کمی سرکه و ماساژ دادن موها با آن موخوره را از بین می برد.
  • زنانی که دوره قاعدگی آنها دردناک است، می توانند با روغن فندق زیر شکم خود را ماساژ دهند.
  • روغن فندق شامل پلی فنول ها بوده و در بین روغن های حامل، بیشترین غلظت از فلاوونوئیدها را دارا می باشد. این فراوانی به دلیل حضور کاتچین و تانن می باشد. این روغن احساس روغن خشک را به پوست می دهد و برای آن استفاده می گردد.
  • روغن فندق باعث پیشگیری از ریزش مو می شود. این روغن باعث تقویت و پرپشتی موهای مژه و ابروها می شود. بهتر است این کار بدون واسطه انجام شود. این روغن را با قطره چکان روی ابرو و مژه خود ماساژ دهید تا به پیاز ابرو نفوذ کند. برای مژه ها نیز ساقه مژه را به روغن آغشته کنید و بعد چشم ها را ببندید. روغن به مرور جذب ریشه مژه های شما خواهد شد.