تمشک میوه ای شبیه شاه توت و توت فرنگی است و به رنگ زرد یا سرخ مایل به سیاه یافت می شود. میوه تمشک ترش مزه بوده و به صورت خام یا پخته، شربت، کمپوت و ... خورده می شود. بوته تمشک در مناطق گرم و مرطوب، در جنگل ها و صحراها می روید. نام های دیگر تمشک، توت وحشی و سه گلی است

ادامه مطلب . . .
تاریخ ارسال:
1395/09/24   18:30

بلدرچین به گروه بزرگی شامل چندین سرده از پرندگان کوچک از راسته ماکیان سانان گفته می شود. این پرندگان شناخته شده ترین راسته ماکیان سانان هستند. بلدرچین ها چثه کوچک و خپلی دارند و زندگی بر روی زمین را ترجیح می دهند. از دانه ها و نیز حشرات و دیگر جنبندگان کوچک تغذیه می کنند.

ادامه مطلب . . .
تاریخ ارسال:
1395/09/24   08:21

غده تیروئید درست زیر حنجره و در طرفین نای واقع شده است. این غده دو هورمون تیروکسین و تری یدوتیروئین را ترشح می نماید که همان هورمون های T3 و T4 هستند. این دو هورمون نقش های مهمی را در بدن به عهده دارند وقتی که فعالیت غده تیروئید زیاد می شود اصطلاحاً به آن پرکاری تیروئید می گوییم اندازه غده تیروئید به 2 – 3 برابر حد معمول می رسد و میزان ترشح هورمون های T3 و T4 زیاد می شود.

ادامه مطلب . . .
تاریخ ارسال:
1395/09/22   18:11

یک متخصص طب سنتی گفت: با مصرف دمنوش های گیاهی در فصل سرد و خشک پاییز از ابتلا به انواع بیماری ها جلوگیری کنید.

حیدر عظمایی متخصص طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، درباره بیماری های فصل پاییز عنوان کرد: هوای سرد و خشک این فصل باعث بروز درد در ناحیه مفصل، کمر و بیماری های پوستی همچون قرمزی، تورم و ترک خوردگی می شود.

این متخصص طب سنتی به خشکی پوست در این فصل اشاره کرد و افزود: فصل پاییز هوای سرد و خشکی دارد که این امر منجر به خشکی پوست افراد می شود و استفاده از روغن گیاهی بنفشه و بادام از بروز این عارضه جلوگیری می کند.

ادامه مطلب . . .
تاریخ ارسال:
1395/09/23   07:25

  با وجود اینکه پیاز گریه را به همراه دارد اما هیچ یک از سبزیجات به اندازه پیار نمی تواند باعث شادی شما گردد. انواع مختلفی از پیاز در رنگ های قرمز، سبز، سفید و زرد وجود دارد که هر کدام طعم های مختلفی را دارا می باشند. پیاز می تواند به صورت خام، پخته، سرخ شده و خشک شده مصرف گردد. پیاز زرد رنگ در تمام فوصول سال در دسترس بوده اما نوع شیرین آن از محدودیت برخوردار است و فقط چند ماه از سال در دسترس می باشد

ادامه مطلب . . .
تاریخ ارسال:
1395/09/22   07:54

 درخت تمر هندی بومی منطقه گرمسیر آفریقا و در سراسر سودان به صورت وحشی (خودرو) به عمل می آید. سال های پیش این گیاه وارد هند شد. در ایران تمر هندی در بلوچستان کاشته می شود. درختان جوان نسبت به سرما و یخ زدگی خیلی حساس هستند ولی درختان بزرگ و کامل در دوره های کوتاه مدت، دمای نزدیک صفر را بدون آسیب و صدمه تحمل خواهند کرد.

ادامه مطلب . . .
تاریخ ارسال:
1395/09/20   20:13

مصرف پنیر از دیر باز رایج بوده است، عنصری است از اعضای خانواده لبنیات که به دنبال اهلی کردن چهارپایان شیرده مثل بز، شتر یا گاومیش کشف شده است. در مناطقی بین آسیا و اروپا و در ایران شیر را هنوز هم مثل عهد قدیم تخمیر می کنند و از آن ماست و پنیر می زنند.

ادامه مطلب . . .
تاریخ ارسال:
1395/09/20   13:02

گوجه فرنگی میوه ای سرخ رنگ و آبدار است. این گیاه بومی آمریکای جنوبی و مرکزی است که طی دوره استعماری اسپانیا به سایر نقاط جهان منتقل شد. انواع مختلف این گیاه امروزه در سراسر جهان پرورش داده می شود. البته گوجه فرنگی از نظر علم باغبانی و نداشتن هسته در دسته سبزیجات طبقه بندی می شود و از جمله سبزیجات پرخاصیتی است که اگر چه به صورت پخته و رب در غذا زیاد مورد استفاده قرار می گیرد ولی مصرف آن بصورت خام نیز بسیار مفید است.

ادامه مطلب . . .
تاریخ ارسال:
1395/09/18   13:32

در دوران بارداری نیاز به آهن به بویژه در سه ماه دوم و سوم بارداری افزایش می یابد. این میزان به هیچ وجه از طریق مصرف مواد غذایی (به ویژه در کشورهای در حال توسعه که بخش عمده آهن را منابع گیاهی با قابلیت جذب کم تأمین می شود) به بدن نمی رسد و خانم های باردار باید از پایان ماه چهارم بارداری یک عدد قرص آهن در روز مصرف کنند و تا سه الی چهار ماه پس از زایمان مصرف آن را ادامه دهند کمبود آهن در مادران باردار می توان منجر به محدودیت رشد جنین، زایمان زود رس، کم خونی جنین، تولد نوزاد کوتاه قد، نارس و کم وزن شود. همچنین سبب ایجاد کم خونی مزمن در مادر باردار، مستعد کردن او به خونریزی و ناتوانی حتی بعد از وضع حمل می شود.

ادامه مطلب . . .
تاریخ ارسال:
1395/09/15   17:59

آناناس در مناطق گرمسیر آمریکا، جنوب برزیل، پاراگوئه، ژاپن، هاوایی و تایوان می روید. عصاره آناناس حاوی ماده ای مؤثر در کاهش التهاب است که بروملین (Bromelain) نام دارد. بروملین آنزیمی از خانواده سولفیدریل پروتئولیتیک (هضم کننده پروتئین) است و از میوه و ساقه آناناس به دست می آید.

باور همگانی این است که بیشتر آنزیم هایی که از طریق دهان خورده می شوند، قبل از جذب، توسط شیره های گوارشی تخریب می شوند، ولی شواهدی در دست است که نشان می دهد این آنزیم می تواند سالم و بدون تخریب جذب شود.

ادامه مطلب . . .
تاریخ ارسال:
1395/09/15   07:48