"تغذیه و دیابت"

متخصصان سلامت در انگلیس با بررسی رژیم غذایی 4000 نفر طی مدت 11 سال، دریافتند افرادی که در این مدت در رژیم غذایی خود ماست زیادی مصرف کرده اند 24 درصد کمتر از سایرین به دیابت نوع 2 مبتلا شده اند.

بنابراین مطالعه که در نشریه پزشکی Diabetologia منتشر شده است، این افراد در رژیم غذایی خود در هفته چهار الی پنج وعده ماست کم چرب مصرف کرده اند که این مسئله سبب کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دو در آنها شده است. اگرچه این مطالعه در واقع ارتباط خوردن ماست با کاهش خطر ابتلا به دیابت را نشان می دهد نه تاثیر آن بر ابتلا به این بیماری، اما در واقع یکی از اثرات مثبت خوردن ماست احتمالا به این باور عمومی بر می گردد که افرادی که همراه با غذای خود ماست می خورند کمتر به سمت خوردن دسرها و تنقلات مضر می روند.

ادامه مطلب . . .

رژیم های غذایی و ورزش دو عامل بسیار مهم در کنترل بیماری دیابت، می باشند. در میان انواع خوراکی ها، میوه ها نقش عمده ای را در رژیم های غذایی بر عهده دارند. برای بیماران دیابتی دانستن خواص میوه ها و آنهایی که در کنترل بیماری نقش مفیدی دارند و نیز میوه های مضر و آنهایی که در روند درمانی آنها اختلال ایجاد می کنند، ضروری است.

در این مقاله لیست چند میوه که بیماران دیابتی می توانند از آنها استفاده کنند و خواص درمانی موثری در کنترل بیماریشان دارد ذکر شده.

ادامه مطلب . . .